19th Ave New York, NY 95822, USA

Salut!

Tocmai ai dat peste
cel mai rapid și
eficient mod de a
studia Google Ads!

Învață să setezi campanii eficiente Google Search în doar 4 săptămâni!
Învață să setezi campanii eficiente Google Search în doar 4 săptămâni!

Materialele gratuite și cursurile de $10 te pot duce doar atât de departe…

Cea mai „mare” platformă care promite să-i învețe Google Ads pe tinerii specialiști este Google Skillshop. Un instrument gratuit, oficial și extraordinar de vast unde vei găsi (mai mult sau mai puțin) toate definițiile Google Ads.

Cu toate acestea, pe cât de vast, informativ și folositor este, Google Skillshop are un mare minus – este pur teoretic. Iar dacă vrei ceva mai mult decât definițiile de bază și „importanța Google Ads” pe care le găsești pe fiecare blog, v-a trebui să începi să investești în educația ta.

Știu despre ce vorbesc, când am început eu să setez campanii în 2013 nu erau cursuri de Google Ads, nici scumpe nici ieftine, nici online nici offline, erau doar resursele oferite de Google, un fel de Google Skillshop, dar într-o formă mult mai primitivă, cu informații mult mai greu de consumat. 

Ce era să fac, am început să învăț de la ei… mi-a luat o grămadă de timp și tot ce am înțeles a fost ce butoane, ce fac și unde le găsesc… dar ce-mi trebuia de fapt a fost: cum să folosesc Google Ads pentru a aduce clienți și vânzări. Acest lucru a trebuit să-l învăț de unul singur, din experiență. La început, tot ce făceam erau experimente ca să văd ce se întâmplă dincolo de funcționalități… așa am cheltuit mii de euro de buget care ar fi putut fi folosite altfel, mult mai eficient.

Mi-a luat cam 1,5 ani de astfel de experimente, zile în care lucram și studiam 12-14 ore/zi, ca să înțeleg cât de cât ce și cum lucrează și pentru campaniile mele să aducă rezultate vizibile.

Ei bine, tu nu trebuie să treci prin toată asta, ție îți poate lua doar 4 săptămâni.

Desigur, poți alege calea gratuită sau cea aproape gratuită (cursuri de $10), dar acestea te pot duce doar atât de departe…

Dacă chiar vrei să înțelegi ce este Google Ads și cum să-l folosești cu succes (costuri în scădere și profituri în creștere) fără sute de euro de buget irosit și ani de experimente, înscrie-te la Cursul Google Ads pentru Începători și învață să setezi campanii Search ca un profesionist în doar 4 săptămâni!

Ce te pot învăța eu?

Eu sunt Tudor Plăcintă – antreprenor, expert certificat în Google Ads, trainer la Boomerang Academy și fondatorul Boomerang – Performance Marketing Agency, Agenție Google Partners.

Lucrez în domeniu deja de peste 8 ani și am administrat campanii pentru 350+ clienți din diferite țări și nișe, cu un buget total de peste 3.5 milioane de euro.

Am avut șansa să testez Google Ads în diferite nișe, cu diferite audiențe și diferite bugete… astfel în 8 ani de experiență am ajuns să setez campanii eficiente – care aduceau rezultate din ce în ce mai bune, cu cheltuieli din ce în ce mai mici.

Și exact asta te pot învăța și pe tine!

Vezi tu, în 2013 când am început eu să setez campanii nu exista un Curs pentru Începătorii în Google Ads… așa că am fost nevoit să-l învăț de unul singur.

Astfel, mi-a luat cam 1,5 ani și o mult buget cheltuit în zadar doar ca să învăț lucrurile elementare și să încep să setez campanii care aduceau și ceva rezultate…

Lucrurile ar fi mers altfel dacă aș fi avut acces la un curs și un mentor… pentru că ceea ce mie mi-a luat un an și jumătate să înțeleg, tu poți învăța în doar 4 săptămâni în Cursul Google Ads pentru Începători!

Cursul este 80% practic! Scopul cursului este de a pregăti și califica specialiști pentru a activa în domeniu… așa că în curs găsești: teorie, practică, exemple, sfaturi, trucuri, scurtături și capcanele Google Ads – tot de ce ai nevoie pentru a seta campanii eficiente!

Vrei să înveți Google Ads? Aici sunt opțiunile tale:

2022-01-20 21_07_49-Skillshop

Google Skillshop

Platforma gratuită de învățare Google unde vei găsi toate definițiile ce țin de Google Ads, și atât.

Avantajul acesteia este faptul că este gratuită și plină de informație teoretică, ceea ce o face un instrument bun de consultat, dar îi lipsește partea practică.

Ca specialist Google Ads, vei trece mai devreme sau mai târziu prin Google Skillshop, dar aceasta nu te poate face un specialist complet pentru că până nu vezi cum să aplici acea teorie în conturile de reclamă nu vei putea avea rezultate remarcabile.

Este posibil să înveți Google Ads doar cu Skillshop? Da, așa am învățat și eu, dar îți va lua extrem de mult timp (aproximativ 1,5 ani) și zeci, poate chiar sute de experimente în care inevitabil vei cheltui buget în zadar… nici nu mai zic de efort, stres și explicații la clienți de ce nu le merg campaniile

Young female in headphones looking at computer screen while watching video
Tutoriale YouTube și Ghiduri

La fel gratuite, aceste materiale îți pot oferi ceva mai multă claritate. De obicei sunt mai bine structurate și mai nișate pe teme și procese aparte.

Aici ai ceva mai multă practică, explicații și vezi ce și unde se află, dar lipsește teoria și gândirea analitică. Altfel spus, înveți partea tehnică de setare dar nu și cea de analiză și planificare a campaniilor pentru rezultate înalte.

La fel, un instrument bun de consultat la nevoie, dar nu foarte potrivit pentru a învăța.

Charming woman listening online courses in wireless headphones and writing in notebook. Pretty female using portable computer for domestic education.
Cursuri de $10

Pe alte platforme vei găsi cursuri care promit să te învețe Google Ads pentru doar $10, ce ofertă incredibilă, nu-i așa? Nu.

Avantajul acestora este că taie puțin din acea vastă mare de informație și îți aduc lucrurile și funcționalitățile mai aproape de tine.

Dezavantajul lor este că de cele mai multe ori doar îți explică aceleași lucruri de bază doar că într-un format video mai ușor de consumat.

Acestea sunt ceva mai avansate decât materialele gratuite, dar oricum nu destul de avansate pentru performanță înaltă… în cele mai multe cazuri îți vor scurta perioada de învățare dar oricum le lipsește partea de analiză și planificare a campaniilor pentru rezultate cu adevărat remarcabile.

female-student

Alte agenții de marketing care vând cursuri

Aici deja situația e mai bună.

Cele mai multe cursuri sunt bine structurate, cu informații bune și relevante și de la oameni care știu despre ce vorbesc. Problema? Un preț scandalos…

Majoritatea cursurilor costă între 700€ și 1000€ – cam mult, mai ales pentru începători. Și e destul de riscant să investești așa o sumă mare fără măcar să știi cum sunt cursurile de la ei și dacă într-adevăr își merită banii.

Ei bine, Boomerang Academy e diferit… și îți oferă ceva extra!

 
 

De ce cursuri Boomerang Academy?

Pentru că tot ce găsești în curs a fost testat, retestat și optimizat pentru cele mai bune rezultate de către mine și echipa mea de la Boomerang Agency.

Cu o experiență de peste 8 ani, o listă de clienți de peste 350 și un buget total administrat în Google Ads care depășește 3.5 milioane €, poți să ne crezi când spunem că vorbim din experiență.

În Cursul pentru Începători, pe lângă partea teoretică vei învăța metoda noastră de setare a reclamelor Search… testată de sute de ori și perfecționată în continuu, timp de 8 ani.

Mai mult, înveți cum noi analizăm campaniile, le optimizăm și le administrăm de la lună la lună și cum să o faci și tu la cel mai înalt nivel.

Acesta este un pas extrem de important, pentru că de cele mai multe ori campaniile nu aduc cele mai bune rezultate din prima lună, și trebuie optimizate constant pentru a-și mări profitabilitatea.

Iată ce vei învăța mai exact în Cursul Google Ads pentru Începători:

Începi cu noțiunile de bază, apoi treci la setarea pas-cu-pas a reclamelor Google Search și termini cu analizarea și optimizarea campaniilor.

Aceasta este partea „teoretică” a cursului.
Mai exact, înveți: 

Ce este Google Ads și cum te poate ajuta;
Structura unui cont Google, și cum să îl construiești corect;
Tipurile de campanii (și cum să o alegi pe cea potrivită pentru tine);
 Segmentarea audienței (ca să ajungi la oamenii care vor să cumpere);
 Extensiile de anunțuri;
 Ce este CTR și ce rol joacă în costul unui click;
 Ce este Scorul de Calitate și care este importanța lui;
 O formulă simplă de calculare a poziției reclamei Search;
 Tipurile de potrivire a cuvintelor cheie;
 Cum să identifici cuvintele cheie potrivite.

Acest modul este însoțit de 2 Super Bonusuri:

 Dicționar cu cei mai importanți termeni Google Ads și explicația lor;
 Top 3 unelte care te vor ajuta să identifici mai ușor cuvintele cheie.

Iar la finalul modulului vei putea:
 Să identifici rapid cuvinte cheie calitative și relevante;
 Să calculezi poziția reclamei în rezultatele căutării. 

În acest modul faci cunoștință cu ecosistemul Google Ads și înveți cum să utilizezi și administrezi eficient platforma Google.

Aici găsești:

Setările de bază + creare cont Google Ads;
Creare cont Google Analytics + o scurtă prezentare a interfeței;
Stabilirea legăturii dintre Google Analytics și Google Ads;
Conversiile – ce sunt ele și cum pot fi create;
Setarea conversiilor în contul de Google Ads;
Creare conversii (obiective) în Google Analytics;
Filtrarea și gruparea cuvintelor cheie;
Identificarea cuvintelor cheie negative;
Configurarea listelor de audiențe conform perioadelor de vizită a utilizatorilor pe site;
Configurarea listelor de audiențe în baza categoriilor de pe site sau paginilor vizitate;
Configurarea listelor de audiențe personalizate;
Tipurile de plăți + adăugarea unei metode de plată.

Și la finalul modului vei putea:

Să-ți setezi propriul ecosistem Google;
Să creezi liste de audiențe personalizate;
Să creezi conversii (obiective) în Google Analytics și Google Ads;
Să folosești toate tipurile de plată.

  

În acest modul vei învăța metoda mea de setare a campaniilor Google Search, testată și îmbunătățită timp de 7 ani, care te va ajuta să apari în top când un client caută produsele sau serviciile tale.

Aici vei învăța:

Tipurile de obiective a campaniilor;
Locații, limbi, buget, programarea și rotația anunțurilor;
Conversiile la nivel de cont și de campanie;
Tipurile de licitații: manuale și automate;
Extensiile de anunțuri;
Grupurile de anunțuri;
Setarea campaniilor Google Search Pas-Cu-Pas (alături de mine);
Anunțuri respinse;
Adăugarea cuvintelor cheie negative la nivel de campanie, grupuri de anunțuri, liste de cuvinte negative, cont;
Modificarea tipurilor de potrivire a cuvintelor cheie.

Vei primi BONUS următoarele Instrumente și materiale de suport:

Instrumentul de previzualizare și diagnosticare a anunțurilor;
Ghid de crearea anunțuri cu CRT ridicat (PDF). 

Iar la finalul modulului vei putea:
Să setezi o Campanie în Motorul de Căutare (după metoda mea);
Să adaugi cuvinte cheie negative la nivel de cont, campanie și grupuri de anunțuri;
Să setezi conversii la nivel de cont și de campanie.

Aici vei afla cum să „citești” datele campaniei, cum să le analizezi și cum să optimizezi campaniile pentru rezultate și mai bune.

Mai exact înveți:

Navigarea în campaniile Google Ads;
10 indicatori de bază pentru analiza statisticilor generale;
Cum să verifici termenii de căutare;
Cum să analizezi Costul și Rata de Conversie;
Analiza indicatorilor: CTR, poziții, dispozitive, locații;
Cum să ajustezi sumele licitate;
Cum să te folosești de recomandările Google;
Cum să excluzi adrese IP (ca să împiedici competitorii din a-ți mări costurile și cheltuielile).

În acest modul mai primești ca Bonus:

Checklist de verificare a contului de reclamă (PDF).

Și la finalul acestui modul vei putea:
Să analizezi Costul și Rata de Conversie;
Să optimizezi campanii Google Search *(ca un profesionist);
Să ajustezi sumele licitate;
Să excluzi adrese IP din reclamele tale;

Te însoțesc la fiecare pas!

Practic, sunt 3 moduri în care putem comunica dacă întâmpini ceva dificultăți:

Fiecare video are o secțiune de comentarii în care poți adresa întrebările și neclaritățile care apar pe parcurs (dacă apar).

Periodic organizăm Webinarii Interne pentru cursanți în care îți pot răspunde LIVE la toate întrebările și îți pot oferi sfaturi personalizate pentru campaniile tale.

Odată cu accesul la curs primești acces și la Grupul privat la Cursanților unde poți pune întrebări, socializa cu alți studenți, vedea cu ce probleme se confruntă alții, etc. Atât eu cât și echipa suntem activi pe Grup așa că mai devreme sau mai târziu îți vei primi răspunsul la întrebare.

Acestea sunt principalele moduri în care vei putea comunica cu mine și echipa Boomerang după procurarea cursului.

Crezi că ai nevoie de mai mult? Încearcă opțiunea de mentorat!

Ce include opțiunea de mentorat?
Opțiunea de mentorat îți oferă suportul meu LIVE și personalizat pe tot parcursul studiului tău.

Aceasta include 4 întâlniri individuale (1 la 1) de câte 1 oră fiecare.

În aceste întâlniri:

 • Facem o strategie de promovare pe care urmează să o implementezi;
 • Vom lucra împreună în contul tău de reclamă;
 • Îți voi da feedback live la ce ai făcut până acum și ce mai trebuie îmbunătățit;
 • Îți voi da sugestii cu privire la campaniile tale;
 • Primești teme pentru acasă personalizate (anume pentru nevoile și situația ta);
 • Analizăm împreună rezultatele tale;
 • Îți voi răspunde la orice întrebare (în legătură cu Google Ads);

Potrivit Forbes, oamenii mentorați sunt promovați de 5 ori mai des decât cei care nu au avut un mentor… așa că dacă vrei să crești de 5x mai repede – apasă butonul și hai să începem!

bloc8

Pentru cine este cursul nostru de Google Ads? 

Desigur, oricine îl poate lua și învăța din el, dar acesta a fost conceput și gândit pentru a ajuta la maxim:

Specialiștii marketing:

Dacă te numeri și tu printre ei, acest curs îți va oferi un boost incredibil în carieră.

Imaginează-ți doar cum ar fi să adaugi la aptitudinele tale abilitatea de a vinde eficient cu Google Ads. Cum ar fi să le poți garanta clienților sau angajatorilor trafic constant, la un preț bun și extrem de calitativ? Și cum ar fi să știi că tu ești persoana care mișcă totul, care aduce clienții și care umflă profitul companiei din ce în ce mai mult în fiecare lună? Cât de prețios și apreciat ai fi?

Google Ads te poate ajuta să obții aceste rezultate, tu doar trebuie să înveți cum să-l folosești corect, și de la cine să înveți mai bine decât de la cei care fac și au făcut asta timp de ultimii 8 ani și știu exact ce lucrează și ce nu?

Cei care vor să se reprofileze:

Acest curs este extrem de practic și dacă cauți să te reprofilezi.

Da, o să-ți fie ceva mai dificil să înțelegi anumite subiecte și strategii… poate chiar să privești anumite părți din curs de 2-3 ori până să le înțelegi pe deplin. Oricum cursul rămâne unul pentru începători și promite chiar și celor care nu au experiență în domeniul digital marketing aceleași rezultate remarcabile.

Nu ai de ce să-ți faci griji! După cum am menționat și mai sus noi îți vom fi alături la nevoie, astfel dacă dai de o problemă pe care chiar nicicum nu o poți rezolva, sau pur și simplu nu înțelegi ceva, ne poți adresa întrebările în chat-ul platformei, pe grupul privat sau să ți-o notezi undeva și s-o discutăm la unul din Q&A-urile LIVE.

Da, ai 100% Garanție de Returnare a Banilor.

Cursul Google Ads pentru Începători cu riscuri ZERO pentru tine!

După mai multe teste am constatat că poți trece cursul integral în 4 săptămâni, iar pe această perioadă noi îți oferim 100% Garanție de Returnare a Banilor.

Timp de 30 de zile îți oferim toți banii înapoi dacă: 

 1. Trecând cursul îți dai seama că Google Ads nu este pentru tine și decizi că nu vrei să lucrezi în viitor în acest domeniu;
 2. Termini tot cursul și realizezi că deja știai toată informația din el și nu ai învățat nimic nou.

Ofer această garanție pentru că știu cât de valoros este cursul. Iar dacă nu setezi deja campanii Google Search de vreo 2 ani și ai rezultate foarte bune, cu siguranță vei avea ce învăța din el.

garantie

Dacă aduni totul, te alegi cu:

Acces în comunitatea privată a cursanților

Certificat de absolvire

peste 30 lecții video cu o durată de peste 3 ore

3 teme pentru acasă

3 bonusuri gratuite

4 sesiuni de mentorat
individual


Și cât costă Cursul Google Ads pentru Începători?

Dacă ai ajuns până aici, deja știi…

 • Știi că materialele gratuite și cursurile de $10 nu-ți pot oferi altceva decât o bază de informație teoretică.
 • Știi că am creat Cursul Google Ads pentru Începători pe baza insight-urilor și experienței colective a unei agenții întregi timp de 8 ani de lucru.
 • Știi că nu te lăsăm baltă și îți sărim în ajutor dacă întâmpini ceva dificultăți
 • Și știi că dacă vrei ceva mai mult, dacă chiar vrei să stăpânești acest domeniu și să oferi performanță, trebuie să începi să investești în educația ta. (poate nu chiar sumele scandaloase cerute de alți traineri)

Cu toate astea, dă-mi voie să-ți fac un rezumat la oferta Boomerang Academy:

Rezultat: Dacă treci cursul Google Ads pentru Începători vei ști să setezi și administrezi campanii Google Search ca un pro. Vei ști exact ce și unde se află în contul de reclamă, cum să-ți pregătești campaniile (cuvinte cheie), cum să le setezi în cele mai mici detalii și fără scăpări „catastrofale” și cum să administrezi campanii de la lună la lună pentru profituri din ce în ce mai mari.

Probabilitatea de realizare: 99% Dacă treci tot cursul, urmezi întocmai toți pașii, îți faci temele pentru acasă și mai și participi la Webinariile periodice în care voi clarifica toate întrebările cursanților, cu siguranță vei atinge rezultatul de mai sus, poate chiar mai mult!

Spun 99% pentru cei 1% care doar vor lua cursul și nici măcar nu-l vor începe. Sau îl vor lungi și vor ezita să acționeze și implementeze cele învățate în viața reală…

Dacă nu faci parte din acea categorie, nu ai de ce să-ți faci griji, mai ales că ai 100% Garanție de Satisfacție.

Timp: 4 săptămâni e intervalul mediu de timp în care ar trebui să termini cursul și să fii gata să setezi și administrezi campanii Google Search ca un pro.

Am reușit să reducem atât de mult perioada de învățare datorită faptului că ne-am concentrat doar pe reclamele Search și însușirea lor pe deplin. Poți trece câte 1 modul pe săptămână dacă îți aloci 30 min – 1h pe zi pentru a studia. Dacă ai mai mult timp, dorință și energie poți trece cursul și mai repede, dar fii sigur că însușești fiecare modul în parte înainte să treci la următorul.

*Informația este proaspătă și actuală – cursul a fost refilmat de curând (ianuarie 2022) din cauza noilor update-uri Google și a câtorva strategii de promovare.

*La achiziționarea cursului primești cele 3 bonusuri extrem de valoroase despre care am discutat mai sus;

*Ai 100% Garanție de Satisfacție

Deci, ești gata să devii EXPERT Google Search? Poți începe chiar de azi!

Înscrie-te acum la curs pentru doar  199€!

Nu este o cheltuială, este o investiție!

Nu o să-ți spun că acest curs valorează de fapt 1000€ și eu îți fac reducere de 85%..
Nu o să-ți spun că alți specialiști ar plăti 600€-800€ pentru el…
Nu o să-ți spun nici măcar că reducerea pe care o vezi acum v-a dispărea pentru totdeauna și dacă vrei să prinzi cursul la acest preț, este acum sau niciodată…

Oferta noastră este simplă și corectă. Cursul Google Ads pentru Începători costă 199€.

Scump? Nu cred, dacă chiar ai de gând să folosești informațiile din el…

Dacă e să vorbim în cifre, salariul mediu pe piață pentru un specialist Google Ads este de la 500-700€/lună, așa că doar în prima lună de la completarea cursului îți poți întoarce toți banii + profit.

Iar în timp, cu cât devii mai bun, cu atât câștigi mai mult, astfel în aproximativ 6 luni te poți aștepta la un venit de peste 1000€ lunar…

Dar ce se întâmplă dacă mai înveți Display, Remarketing, Google Analytics? – cerul este limita!… important e să le iei câte una pe rând și să te aprofundezi în fiecare în parte, nu să le înveți pe toate superficial și să te aștepți la rezultate altceva decât mediocre.

După potențialul de câștig (>1000€/lună) și timpul și efortul necesar (4 săptâmâni de studiu și 3-4 luni de muncă) această investiție de 199€ este extrem de profitabilă.

După cum a spus și Warren Buffett – „Cea mai bună investiție pe care o poți face, este o investiție în tine însuți!”

Alege formatul care ți se potrivește!

Google Ads
pentru Începători
Acces la 47 lecții video
3 teme pentru acasă
3 Mega Bonusuri
Acces în comunitatea privată a cursanților
Metoda mea de setare a campaniilor Google Search
Certificat de absolvire
Acces la platformă 12 luni
199 €
Google Ads pentru
Începători + MENTORAT
Acces la 47 lecții video
3 teme pentru acasă
3 Mega Bonusuri
Acces în comunitatea privată a cursanților
Metoda mea de setare a campaniilor Google Search
Certificat de absolvire
Acces la platformă 24 luni
4 întâlniri online a câte 1h
Recomandări individuale
Teme pentru acasă personalizate
699 €

Alege formatul care ți se potrivește!

Google Ads
pentru Începători
Acces la 47 lecții video
3 teme pentru acasă
3 Mega Bonusuri
Acces în comunitatea privată a cursanților
Metoda mea de setare a campaniilor Google Search
Certificat de absolvire
Acces la platformă 12 luni
199 €
199 €
Economisești
100 €
Google Ads pentru
Începători + MENTORAT
Acces la 47 lecții video
3 teme pentru acasă
3 Mega Bonusuri
Acces în comunitatea privată a cursanților
Metoda mea de setare a campaniilor Google Search
Certificat de absolvire
Acces la platformă 24 luni
4 întâlniri online a câte 1h
Recomandări individuale
Teme pentru acasă personalizate
699 €
499 €
Economisești
200 €

Am organizat peste 30 de cursuri online și offline!
Iată ce spun câțiva dintre cei peste 450 de absolvenți!

FAQ

După ce îți introduci datele personale și cumperi cursul, ești automat înregistrat pe platforma noastră și primești în doar câteva minute datele tale de acces la curs prin email. Cu acele date te loghezi pe platformă, și acolo găsești toate materiale de care am discutat mai sus clar organizate și la dispoziția ta!

Da, cei care completează cursul primesc certificat de absolvire care le atestă nivelul și îi califică pentru lucru în domeniu.

Dacă alegi opțiunea care include mentorat, după cumpărare vei mai primi pe lângă datele tale de acces un mesaj de la mine în care vom stabili data și ora celor 4 ședințe individuale.

Odată cu accesul la curs primești acces și la Grupul Privat de Facebook unde vei putea socializa cu ceilalți cursanți sau absolvenți. Poți pune întrebări, testa teorii, face sondaje, cere ajutor sau doar socializa cu alți experți în domeniu. De asemenea, eu și echipa Boomerang suntem activi în comunitate așa că vom mai comenta și răspunde la întrebări din când în când.

Da, după ce plătești cursul, vei primi pe email și factura. Dacă întâmpini probleme din diverse motive, poți răspunde la acel email.

Dacă deja setezi campanii Google Search care aduc rezultate bune, leaduri, apeluri și le optimizezi eficient de la lună la lună cu performanțe din ce în ce mai bune, atunci probabil ești prea avansat pentru acest curs.

Dar nici o grijă, în curând lansăm cursul pentru intermediari-avansați așa că lasă-ți e-mailul mai jos și te notificăm când apare cursul.

Abonează-te la Newsletter
pentru update-uri săptămânale!

Urmărește-mă pe rețelele de socializare pentru noutăți și secrete din marketing, antreprenoriat și Google Ads!

Abonează-te la Newsletter
pentru update-uri săptămânale!

079 003 183
0 753 781 632
salut@tudorplacinta.com

Urmărește-mă pe rețelele de socializare pentru noutăți și secrete din marketing, antreprenoriat și Google Ads!