19th Ave New York, NY 95822, USA

Vrei o nouă provocare? Te invităm în agenția noastră!

Cunoscuți pe piață ca „Agenția de Google Ads” sau „Agenția lui Tudor Plăcintă” Boomerang este o agenție de Digital Marketing care se focusează pe un singur lucru – rezultate!

În 8 ani de experiență, am setat campanii Google Ads pentru peste 450 clienți din Moldova, România, Germania, Italia, Irlanda, Marea Britanie, SUA și nu ne oprim aici.

Completează formularul de mai jos, treci câteva cursuri de instruire de la specialiști certificați și devino cel mai nou membru al echipei noastre.

Mentori și colegi:

Eu sunt Tudor, specialist Google Ads și fondatorul Boomerang – Agenție Google Premium Partners.

Lucrez în domeniu deja de peste 8 ani și am administrat campanii pentru 450+ clienți din diferite țări și nișe, cu un buget total de peste 5 milioane de euro.

Am început să setez reclame Google încă din studenție pentru a face ceva bani de buzunar. Ocupație care s-a transformat mai târziu într-o pasiune și care a dus la deschiderea agenției Boomerang, specializată pe servicii Google Ads.

Te invit și pe tine în agenția noastră, aici vei învăța de la cei mai buni și vei crește rapid în carieră.

Eu sunt Natalia și setez reclame Google de peste 7 ani deja. Cu un background de profesor de engleza, director executiv la cursuri și apoi content-manager la noi.md, eu am ajuns sa lucrez în Google Ads pur întâmplător.

Am început să lucrez la Boomerang când nu aveam prea multă experiență (și 2 copii mici de îngrijit)… inițial part-time, apoi full-time, apoi să vin mai des la birou, apoi să fiu “o bucata de șef”, apoi și Director Departament Google Ads.

La Boomerang, hai să spunem așa: ești liber profesionist, poți încerca multe, ești ghidat, susținut, încurajat – doar să vrei să crești!

Eu sunt Axenia și cu 3 ani în urmă nici nu-mi imaginam că o să fac vreodată Google Ads.

Eram studentă la facultatea de jurnalism la ULIM și am aplicat în poziția de copywriter la Boomerang Agency. Aici a trebuit să scriu despre Google Ads, să-l descopăr prin texte și să înțeleg din ce în ce mai mult cum funcționează.

Curioasă, am urmat un curs practic la Tudor Plăcintă, am început să setez campanii publicitare și să înțeleg datele din contul de reclamă. Acum, sunt deja de peste 3 ani la Boomerang pe postul de specialist Google Ads și pot spune că a fost cea mai reușită alegere.

Este jobul care te lasă mereu cu sentimentul că poți mai mult, că poți descoperi oricând un nou “secret” care îți va aduce rezultate și mai bune.

Hai să-i cunoști și pe ceilalți membri ai echipei Boomerang!

Aplică acum fie că:

 • Ești pasionat de digital marketing și gata să înveți ceva mai nișat;
 • Vrei să te reprofilezi și cauți un domeniu interesant și profitabil.
 • Ești specialist cu experiență în Google Ads;
 • Cunoști doar cum funcționează Google Ads și îți dorești să te dezvolți în acest domeniu;

Ce așteptări avem de la tine:

 1. Să fii autodidact. Noi îți oferim toate materialele și condițiile, dar trebuie să poți studia și de unul singur.
 2. Să fii o persoană analitică. Să analizezi datele, cifrele și să formezi concluzii în baza lor.
 3. Să cunoști cu ce se mănâncă digital marketing la general. Dacă știi despre reclamele Google e bine, dacă ai încercat să și setezi câteva e foarte bine, dacă ai și ceva experiență e ideal. Dar nici o grijă, noi te vom învăța tot ce încă nu știi.
 4. Să cunoști bine limba româna. În special sinonime/antonime și ce mai este pe acolo (sună banal dar pentru cuvinte cheie, în special cele negative, tare mai prinde bine să știi asta). Dacă mai cunoști rusă, engleză sau italiană în general e aproape perfect.
 5. Inițiativa, implicarea și responsabilitatea sunt câteva din calitățile care stau la baza echipei noastre.

Ce îți oferim noi?

 1. Program full-time, primele 3 luni lucru din birou, ulterior cu posibilitatea de a lucra hibrid (birou – acasă).
 2. Posibilitatea să înveți Google Ads, Google Analytics, Google Tag Manager, Google Data Studio de la cei care lucrează cu asta zi de zi.
 3. Posibilitate de creștere – ca specialist, atât în echipă cât și salarial.
 4. Salariul fără experiență în perioada de probă 6 000-7000 lei/lună.
 5. Salariu după perioada de probă 7 000-25 000 lei/lună. (în funcție de cât lucrezi)
 6. Ceai/cafea și o masă de tenis pentru pauzele între campanii.
 7. Vei lucra cu companii de top din Republica Moldova precum: Zbor.md, Volta, Andy’s, Sebo etc.
 8. Oficiu în centrul orașului – chiar în centru centru, chiar în spatele Guvernului.

Aplică la Boomerang Agency


  Atașează CV