19th Ave New York, NY 95822, USA
Salut!


Tocmai ai dat peste
cel mai rapid și
eficient mod de a
studia Google Ads!

Învață să setezi campanii eficiente Google Search în doar 4 săptămâni!
Materialele gratuite și cursurile de $10 te pot duce doar atât de departe…

Cea mai „mare” platformă care promite să-i învețe Google Ads pe tinerii specialiști este Google Skillshop. Un instrument gratuit, oficial și extraordinar de vast unde vei găsi (mai mult sau mai puțin) toate definițiile Google Ads.

Cu toate acestea, pe cât de vast, informativ și folositor este, Google Skillshop are un mare minus – este pur teoretic. Iar dacă vrei ceva mai mult decât definițiile de bază și „importanța Google Ads” pe care le găsești pe fiecare blog, v-a trebui să începi să investești în educația ta.

Știu despre ce vorbesc, când am început eu să setez campanii în 2013 nu erau cursuri de Google Ads, nici scumpe nici ieftine, nici online nici offline, erau doar resursele oferite de Google, un fel de Google Skillshop, dar într-o formă mult mai primitivă, cu informații mult mai greu de consumat. 

Ce era să fac, am început să învăț de la ei… mi-a luat o grămadă de timp și tot ce am înțeles a fost ce butoane, ce fac și unde le găsesc… dar ce-mi trebuia de fapt a fost: cum să folosesc Google Ads pentru a aduce clienți și vânzări. Acest lucru a trebuit să-l învăț de unul singur, din experiență. La început, tot ce făceam erau experimente ca să văd ce se întâmplă dincolo de funcționalități… așa am cheltuit mii de euro de buget care ar fi putut fi folosite altfel, mult mai eficient.

Mi-a luat cam 1,5 ani de astfel de experimente, zile în care lucram și studiam 12-14 ore/zi, ca să înțeleg cât de cât ce și cum lucrează și pentru campaniile mele să aducă rezultate vizibile.

Ei bine, tu nu trebuie să treci prin toată asta, ție îți poate lua doar 4 săptămâni.

Desigur, poți alege calea gratuită sau cea aproape gratuită (cursuri de $10), dar acestea te pot duce doar atât de departe…

Dacă chiar vrei să înțelegi ce este Google Ads și cum să-l folosești cu succes (costuri în scădere și profituri în creștere) fără sute de euro de buget irosit și ani de experimente, înscrie-te la Cursul Google Ads pentru Începători și învață să setezi campanii Search ca un profesionist în doar 4 săptămâni!


Și cât costă Cursul Google Ads pentru Începători?

Dacă ai ajuns până aici, deja știi…

  • Știi că materialele gratuite și cursurile de $10 nu-ți pot oferi altceva decât o bază de informație teoretică.
  • Știi că am creat Cursul Google Ads pentru Începători pe baza insight-urilor și experienței colective a unei agenții întregi timp de 8 ani de lucru.
  • Știi că nu te lăsăm baltă și îți sărim în ajutor dacă întâmpini ceva dificultăți
  • Și știi că dacă vrei ceva mai mult, dacă chiar vrei să stăpânești acest domeniu și să oferi performanță, trebuie să începi să investești în educația ta. (poate nu chiar sumele scandaloase cerute de alți traineri)

Cu toate astea, dă-mi voie să-ți fac un rezumat la oferta Boomerang Academy:

Rezultat: Dacă treci cursul Google Ads pentru Începători vei ști să setezi și administrezi campanii Google Search ca un pro. Vei ști exact ce și unde se află în contul de reclamă, cum să-ți pregătești campaniile (cuvinte cheie), cum să le setezi în cele mai mici detalii și fără scăpări „catastrofale” și cum să administrezi campanii de la lună la lună pentru profituri din ce în ce mai mari.

Probabilitatea de realizare: 99% Dacă treci tot cursul, urmezi întocmai toți pașii, îți faci temele pentru acasă și mai și participi la Webinariile periodice în care voi clarifica toate întrebările cursanților, cu siguranță vei atinge rezultatul de mai sus, poate chiar mai mult!

Spun 99% pentru cei 1% care doar vor lua cursul și nici măcar nu-l vor începe. Sau îl vor lungi și vor ezita să acționeze și implementeze cele învățate în viața reală…

Dacă nu faci parte din acea categorie, nu ai de ce să-ți faci griji, mai ales că ai 100% Garanție de Satisfacție.

Timp: 4 săptămâni e intervalul mediu de timp în care ar trebui să termini cursul și să fii gata să setezi și administrezi campanii Google Search ca un pro.

Am reușit să reducem atât de mult perioada de învățare datorită faptului că ne-am concentrat doar pe reclamele Search și însușirea lor pe deplin. Poți trece câte 1 modul pe săptămână dacă îți aloci 30 min – 1h pe zi pentru a studia. Dacă ai mai mult timp, dorință și energie poți trece cursul și mai repede, dar fii sigur că însușești fiecare modul în parte înainte să treci la următorul.

*Informația este proaspătă și actuală – cursul a fost refilmat de curând (ianuarie 2022) din cauza noilor update-uri Google și a câtorva strategii de promovare.

*La achiziționarea cursului primești cele 3 bonusuri extrem de valoroase despre care am discutat mai sus;

*Dacă plătești online cu cardul, primești acces la curs în doar 5 minute;

*Ai 100% Garanție de Satisfacție

Deci, ești gata să devii EXPERT Google Search? Poți începe chiar de azi!

Înscrie-te acum la curs pentru doar 199€ 149€ și primește acces la platformă în doar 5 minute!

P.S. Reducerea e valabilă doar până pe (data)

Nu este o cheltuială, este o investiție!

Nu o să-ți spun că acest curs valorează de fapt 1000€ și eu îți fac reducere de 85%..
Nu o să-ți spun că alți specialiști ar plăti 600€-800€ pentru el…
Nu o să-ți spun nici măcar că reducerea pe care o vezi acum v-a dispărea pentru totdeauna și dacă vrei să prinzi cursul la acest preț, este acum sau niciodată…

Oferta noastră este simplă și corectă. Cursul Google Ads pentru Începători costă 199€ și pentru o scurtă perioadă (data promoției) (pentru că îl lansăm și îl promovăm ceva mai mult) îl oferim la prețul promoțional de 149€.

Scump? Nu cred, dacă chiar ai de gând să folosești informațiile din el…

Dacă e să vorbim în cifre, salariul mediu pe piață pentru un specialist Google Ads este de la 500-700€/lună, așa că doar în prima lună de la completarea cursului îți poți întoarce toți banii + profit.

Iar în timp, cu cât devii mai bun, cu atât câștigi mai mult, astfel în aproximativ 6 luni te poți aștepta la un venit de peste 1000€ lunar…

Dar ce se întâmplă dacă mai înveți Display, Remarketing, Google Analytics? – cerul este limita!… important e să le iei câte una pe rând și să te aprofundezi în fiecare în parte, nu să le înveți pe toate superficial și să te aștepți la rezultate altceva decât mediocre.

După potențialul de câștig (>1000€/lună) și timpul și efortul necesar (4 săptâmâni de studiu și 3-4 luni de muncă) această investiție de 149€ este extrem de profitabilă.

După cum a spus și Warren Buffett – „Cea mai bună investiție pe care o poți face, este o investiție în tine însuți!”

Ce te pot învăța eu?
 

Eu sunt Tudor Plăcintă – antreprenor, expert certificat în Google Ads, trainer la Boomerang Academy și fondatorul Boomerang – Performance Marketing Agency, Agenție Google Partners.

Lucrez în domeniu deja de peste 8 ani și am administrat campanii pentru 350+ clienți din diferite țări și nișe, cu un buget total de peste 3.5 milioane de euro.

Am avut șansa să testez Google Ads în diferite nișe, cu diferite audiențe și diferite bugete… astfel în 8 ani de experiență am ajuns să setez campanii eficiente – care aduceau rezultate din ce în ce mai bune, cu cheltuieli din ce în ce mai mici.

Și exact asta te pot învăța și pe tine!

Vezi tu, în 2013 când am început eu să setez campanii nu exista un Curs pentru Începătorii în Google Ads… așa că am fost nevoit să-l învăț de unul singur.

Astfel, mi-a luat cam 1,5 ani și o mult buget cheltuit în zadar doar ca să învăț lucrurile elementare și să încep să setez campanii care aduceau și ceva rezultate…

Lucrurile ar fi mers altfel dacă aș fi avut acces la un curs și un mentor… pentru că ceea ce mie mi-a luat un an și jumătate să înțeleg, tu poți învăța în doar 4 săptămâni în Cursul Google Ads pentru Începători!

Cursul este 80% practic! Scopul cursului este de a pregăti și califica specialiști pentru a activa în domeniu… așa că în curs găsești: teorie, practică, exemple, sfaturi, trucuri, scurtături și capcanele Google Ads – tot de ce ai nevoie pentru a seta campanii eficiente!

Ce te pot învăța eu? 

De ce cursurile Boomerang Academy?

Eu sunt Tudor Plăcintă – antreprenor, expert certificat în Google Ads, trainer la Boomerang Academy și fondatorul Boomerang – Performance Marketing Agency.

Lucrez în domeniu deja de peste 8 ani și am administrat campanii pentru 350+ clienți din diferite țări și nișe, cu un buget total de peste 3.5 milioane de euro.

Am avut șansa să testez Google Ads în diferite nișe, cu diferite audiențe și diferite bugete… astfel în 8 ani de experiență am ajuns să setez campanii extrem de eficiente – care aduceau rezultate din ce în ce mai bune, cu cheltuieli din ce în ce mai mici.

Și exact asta te pot învăța și pe tine!

Vezi tu, în 2013 când am început eu să setez campanii nu exista un Curs pentru Începătorii în Google Ads… așa că am fost nevoit să-l învăț de unul singur.

Astfel, mi-a luat cam 1,5 ani și o grămadă de buget cheltuit în zadar doar ca să învăț lucrurile elementare și să încep să setez campanii care aduceau și ceva rezultate…

Lucrurile ar fi mers altfel dacă aș fi avut acces la un curs și un mentor… pentru că ceea ce mie mi-a luat aproape 2 ani să înțeleg, tu poți învăța în doar 4 săptămâni în Cursul Google Ads pentru Începători!

Te însoțesc la fiecare pass!

Practic, sunt 3 module în care putem comunica dacă întâmpini ceva dificultăți:

icon1

Fiecare video are o secțiune de comentarii în care poți adresa întrebările și neclaritățile care apar pe parcurs (dacă apar).

icon2

Fiecare video are o secțiune de comentarii în care poți adresa întrebările și neclaritățile care apar pe parcurs (dacă apar).

icon3

Fiecare video are o secțiune de comentarii în care poți adresa întrebările și neclaritățile care apar pe parcurs (dacă apar).

Alege formatul care ți se potrivește!

Google Ads
pentru Începători
3 teme pentru acasă
3 Mega Bonusuri
Acces în comunitatea privată a cursanților
Metoda mea de setare a campaniilor Google Search
Certificat/Diplomă de absolvire
Acces la platformă 12 luni
99 €
49 €
Economisești
50 €
Google Ads pentru
Începători + MENTORAT
Acces la 47 lecții video
3 teme pentru acasă
3 Mega Bonusuri
Acces în comunitatea privată a cursanților
Metoda mea de setare a campaniilor Google Search
Certificat/Diplomă de absolvire
Acces la platformă 24 luni
4 întâlniri online a câte 1h
Recomandări individuale
Teme pentru acasă personalizate
599 €
399 €
Economisești
200 €

Vrei să înveți Google Ads? Aici sunt opțiunile tale:

2022-01-20 21_07_49-Skillshop

Google Skillshop

Platforma gratuită de învățare Google unde vei găsi toate definițiile ce țin de Google Ads, și atât.

Avantajul acesteia este faptul că este gratuită și plină de informație teoretică, ceea ce o face un instrument bun de consultat, dar îi lipsește partea practică.

Ca specialist Google Ads, vei trece mai devreme sau mai târziu prin Google Skillshop, dar aceasta nu te poate face un specialist complet pentru că până nu vezi cum să aplici acea teorie în conturile de reclamă nu vei putea avea rezultate remarcabile.

Este posibil să înveți Google Ads doar cu Skillshop? Da, așa am învățat și eu, dar îți va lua extrem de mult timp (aproximativ 1,5 ani) și zeci, poate chiar sute de experimente în care inevitabil vei cheltui buget în zadar… nici nu mai zic de efort, stres și explicații la clienți de ce nu le merg campaniile.

Young female in headphones looking at computer screen while watching video
Tutoriale YouTube și Ghiduri

La fel gratuite, aceste materiale îți pot oferi ceva mai multă claritate. De obicei sunt mai bine structurate și mai nișate pe teme și procese aparte.

Aici ai ceva mai multă practică, explicații și vezi ce și unde se află, dar lipsește teoria și gândirea analitică. Altfel spus, înveți partea tehnică de setare dar nu și cea de analiză și planificare a campaniilor pentru rezultate înalte.

La fel, un instrument bun de consultat la nevoie, dar nu foarte potrivit pentru a învăța.

Charming woman listening online courses in wireless headphones and writing in notebook. Pretty female using portable computer for domestic education.

Cursuri de $10

Pe alte platforme vei găsi cursuri care promit să te învețe Google Ads pentru doar $10, ce ofertă incredibilă, nu-i așa? Nu.

Avantajul acestora este că taie puțin din acea vastă mare de informație și îți aduc lucrurile și funcționalitățile mai aproape de tine.

Dezavantajul lor este că de cele mai multe ori doar îți explică aceleași lucruri de bază doar că într-un format video mai ușor de consumat.

Acestea sunt ceva mai avansate decât materialele gratuite, dar oricum nu destul de avansate pentru performanță înaltă… în cele mai multe cazuri îți vor scurta perioada de învățare dar oricum le lipsește partea de analiză și planificare a campaniilor pentru rezultate cu adevărat remarcabile.

Woman sitting at her desk, taking notes in planner while listening to an online course
Alte agenții de marketing care vând cursuri

Aici deja situația e mai bună.

Cele mai multe cursuri sunt bine structurate, cu informații bune și relevante și de la oameni care știu despre ce vorbesc. Problema? Un preț scandalos…

Majoritatea cursurilor costă între 700€ și 1000€ – cam mult, mai ales pentru începători. Și e destul de riscant să investești așa o sumă mare fără măcar să știi cum sunt cursurile de la ei și dacă într-adevăr își merită banii.

Ei bine, Boomerang Academy e diferit… și îți oferă ceva extra!